AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Fethibey Ortaokulu

Mrt

Fethibey Ortaokulu 5/A Sınıfı öğrencimiz Reyhan ÇELİK isimli öğrencimiz 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında Ortaokullar arasında şiir dalında  düzenlenen yarışmada kazanmış olduğu ödül, Belediye Başkanımız Sn. Mehmet ZEYBEK tarafından takdim edilmiştir. Ödüle layık gören komisyon üyelerine ve öğrencimize şiirini yazarken hissettiği ruhu aşılayan Türkçe Öğretmenimiz Gülseren AKALIN’ a teşekkür ederiz.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen Muay Thai müsabakalarında okulumuz öğrencisi Fatıma ÖZÇELİK il birincisi olup Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır. Öğretmen ve öğrencimizi tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.

Şbt

2023 / 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İKİNCİ DÖNEM BAŞI ÖĞRETMENLER KURULUMUZ YAPILDI.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI 100. YIL KUTLAMALARI

Okulumuzun için planlanmış olan 2019-2023 stratejik planını yayınlıyoruz